Dermaroler drago

Dermaroler je specijalni instrument u vidu točkića na kome se nalaze minijaturne iglice različitih dužina. Ima neverovatnu sposobnost da prirodno stimuliše proizvodnju kolagena i elastina u koži bez štetnih posledica. Korišćenje Dermarolera omogućava i znatno veću prolaznost aktivnih materija u kožu. Obnavlja kožu iznutra ka spolja pomoću kolagen-indukcione terapije. Koristi se za tretiranje bora i celulita, kao i gubitka kose.

Tretman Dermarolerom stvara preko 500.000 mikro uboda koji stimulišu prirodno stvaranje novog kolagena. To je proces u kome se 200 finih medicinskih igala Dermarolera rolaju preko kože privremeno otvarajući pore. Kada se uz Dermaroler istovremeno koristi i odgovarajući koktel, koža apsorbuje vitamine, enzime, lipide i ostale hranljive sastojke u mnogo većem obimu.

Otprilike za jedan do dva sata nakon aplikacije Dermarolera mikrokanali se u potpunosti zatvore kroz prirodne procese zaceljivanja, dajući dovoljno vremena za formiranje novih kolagenih struktura u donjim slojevima kože.

dermaroler

dermaroler