Blefaroplastika Drago

Blefaroplastika

Blefaroplastika ili podizanje kapaka

Oči su najčešće prvo mesto na licu koje pokazuje znakove starenja u vidu visećih ili opuštenih kapaka i viška masti. Dok su neki ljudi genetski predisponirani visećim kapcima, gravitacija i starenje zajedno utiču na kapke i uzrokuju da mnogi pacijenti izgledaju tužno, umorno ili starije nego što u stvari jesu.

Blefaroplastika, ili podizanje kapaka, može biti urađena na gornjim i/ili donjim kapcima i da dramatično podmladi nečiji izgled. Dr. Drago Matijašević je elitni estetski plastični hirurg sa sofisticiranim umećem u popravljanju izgleda očiju blefaroplastikom, koja često uključuje otklanjanje viška opuštene kože na kapcima uz uklanjanje viška masti koji uzrokuje otečenost ili kesice ispod očiju.

Dr. Drago Matijašević je poznat  po njegovom premeštanju masti radi poboljšanja  izgleda očiju. Ova tehnika podrazumeva premeštanje masti u predelu donjih kapaka u udubljenja ili u tear-tru defomitet ispod kapaka radi korekcije tamnih podočnjaka istovremeno kreirajući atraktivan i gladak prelaz između tanke kože donjih kapaka i deblje kože obraza. Dr. Drago Matijašević u svom radu koristi samo proverene hirurške tehnike koje daju superiorne rezultate i maksimalno umanjuju vidljivost ožiljaka. Delikatni i suptilni kapci traže pažnju ka detaljima i u estetskoj i u funkcionalnoj plastičnoj hirurgiji. blefaroplastika

Blefaroplastika