Indiba Deep Beauty Drago

Indiba Beauty

Indiba Deep Beauty

Indiba Deep Beauty je neinvazivna kozmetička procedura koja se koristi u najprestižnijim beauty i wellness centrima na svetu, a sada je dostupna i u @matijasevicestetik !

Indiba tretman je bezbedan, bezbolan i prijatan i zasniva se na povećanju unutrašnje temperature tkiva u cilju postizanja sinteze kolagena i elastina, što dovodi do podmlađivanja i revitalizacije kože. Koža je zategnuta i hidrirana, a takođe se uspešno koristi i za eliminisanje masnih naslaga i celulita!

Indiba Deep Beauty je jedinstven uređaj koji daje rezultate već nakon prvog tretmana!

Nova Indiba Deep beauty oklagija koja radi na 448 kHz razbija masne ćelije, uništava celulit, regeneriše i remodeluje! Koža postaje zategnuta i glatka! Ovaj tretman pomaže i u izbacivanju viška tečnosti iz organizma i ubrzanju metabolizma!

INDIBA Equilibrium tretman!

Ovaj tretman utiče na ubrzavanje metabolizma i izbacivanje viška tečnosti iz organizma, a pored toga, neverovatno je prijatan i opuštajući. Potpuno sam oduševljena novim Indiba Deep Beauty elektrodama za lice i telo, koje su sada dostupne u našem @matijasevicestetik

Da li ste znali da INDIBA tretman lica traje samo 30ak minuta?

Za to vreme koža lica se revitalizuje, zateže, podmlađuje, hidrira, konturiše, regeneriše i prirodno dolazi do sinteze kolagena i bolje cirkulacije. Efekti su vidljivi već nakon prvog tretmana, a sam tretman je veoma prijatan.

INDIBA je za celo telo!

INDIBA Deep Beauty tretman se, pored lica, preporučuje i na celom telu, a njegovi efekti su duboko podmlađivanje i remodeliranje tela.
Zbog njegove inovativne i neinvazivne tehnologije, INDIBA deluje u dubljim slojevima kože nego bilo koji drugi tretman, i time regenerise i rebalansira ćelije, aktivirajući metabolizam.
Na ovaj način se prirodno eliminišu masne naslage i celulit, bez ikakvog oštećenja kože. Ovaj neinvazivni tretman takođe sprečava ponovno formiranje masnih naslaga na tretiranom području.

INDIBA Deep Beauty podstiče regenerisanje kolagena, čineći kožu mladom, elastičnom i zategnutom.

Ovaj tretman je odličan za celo lice, vrat, dekolte, ali i za telo! Posebno je važno napomenuti da  osetljiva koža oko očiju fenomenalno reaguje na tretman! Kapci se zatežu, a obrve podižu, bore i tamni kolutovi vremenom nestaju.

NOVI INDIBA DEEP BEAUTY TRETMANI

Indiba SPA MONOGRAPHIC ponuda nam donosi 4 nova protokola za celokupno poboljšanje psihofizičkog zdravlja.
✔Antistess
✔Sweet Dreams
✔Essential oils
✔Equilibrium
Proionic System ® u kombinaciji sa najnaprednijim ručnim tehnikama nege obezbeđuje jedinstveno iskustvo i pruža neverovatan osećaj relaksacije!

Ovi tretmani ciljano deluju i na duh i na telo i, pored fizičke relaksacije, dovode i do redukcije stresa, kvalitetnijeg sna, hidratacije kože, eliminisanja toksina iz tela i poboljšanja opšteg psihofizičkog zdravlja!
Svi tretmani imaju produženo dejstvo i nakom tretmana dobićete dragocene savete za negu i opuštanje.
S obzirom da jedini u Srbiji radimo Indiba tretmane ovog tipa, ovo je prilika da isprobate nešto zaista ekskulzivno.
Indiba Deep Beauty podstiče cirkulaciju i protok kiseonika, zateže, podmlađuje i konturiše lice i telo, podstiče izbacivanje toksina i viška tečnosti, ubrzava regeneraciju ćelija, podiže samopouzdanje! Sam tretman je veoma prijatan, a koža postaje podmlađena, zdrava, glatka, elastična i čvrsta.
indiba

indiba beauty