Hijaluronski fileri Drago

Hijaluronski fileri - Hijaluronska kiselina (HK) u koži snažno vezuje vodu i kada se ubrizga u nju, povećava zapreminu, omekšava i hidrira. Hijaluronska kiselina ima sposobnost da veže vodu u količini koja  je hiljadu puta veća od sopstvene težine. Hidrira i obnavlja vlakna koja drže tkiva kože. Stabilizuje međućelijske strukture i proizvodi viskoznoelastičnu mrežu međusobno povezanih kolagenih i elastičnih vlakana.

Starenjem se ova vlakna gube, što rezultira dezorganizacijom ovih vlakana. Starenje kože ogleda se u pojavi bora, pojavi „viška“ kože i gubitku volumena. Umnogome zavisi od izloženosti kože spoljašnjim faktorima, naslednih osobina i stepena nege kože.

Primena hijaluronske kiseline predstavlja inovativni i ekskluzivni terapeutski pristup, koji ima za cilj da spreči i leči fiziološki gubitak hijaluronske kiseline u koži, da obnovi hidrataciju, elastičnost i ton kože. Koristeći proizvode od prirodne hijaluronske kiseline dolazi, ne samo do korekcije bora, već i do poboljšanja tonusa i pigmentacije kože lica. Što je koncentracija hijaluronske kiseline veća, postižu se bolji rezultati.

Hijaluronski fileri

hijaluron